Schoonmaakbedrijf ImagoOver Imago SchoonmaakSchoonmaakdienstenSchoonmaak ReferentiesContact met Imago Schoonmaak


Over Imago Schoonmaak
15 Jaar geleden startte Jan den Otter een eenmanszaak met de naam: IMAGO Bedrijfsdiensten b.v.. De doeleinden zijn altijd hetzelfde gebleven: schoonmaak en onderhoud aan gebouwen en specialistische reiniging. In de loop der jaren is IMAGO Schoonmaak / Onderhoud b.v. uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf met een jonge en dynamische organisatiestructuur.

Gespecialiseerd en ervaren schoonmaakbedrijf

De naam IMAGO staat dan ook voor enthousiast, betrouwbaar en goed opgeleid personeel waardoor het resultaat van het werk optimaal wordt. Alle medewerkers hebben een vakopleiding gevolgd bij de SVS (Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en -diensten). En nu nog nemen medewerkers van IMAGO met grote regelmaat deel aan cursussen om zich verder in hun vak te bekwamen en te specialiseren. Directeur Jan den Otter: "Al onze mensen weten precies waar ze mee bezig zijn, met welke materialen en middelen ze werken en hoe ze de veiligheid voor mens en milieu moeten waarborgen. Als opdrachtgever verwachten we dan ook van u als klant dat u de hoogste eisen aan ons werk stelt. Zelf doen we dat namelijk ook. Niet voor niets hebben we een kwaliteitsinspectrice in dienst die op locatie, dus bij u in het bedrijf, de kwaliteit van de geleverde diensten controleert."

Lid van Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

Als schoonmaakbedrijf is IMAGO vanzelfsprekend aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten (OSB) en werkt zij conform de voorwaarden van deze organisatie. Tevens is het bedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat zij voldoen aan de veiligheidseisen die door opdrachtgevers geformuleerd zijn. Een erkende certificerende instelling controleert IMAGO daarop regelmatig. 

Het schoonmaakbedrijf uit Den Bosch maakt gebruik van de nieuwste materialen zoals hogedrukreinigers en hoogwerkers. Nieuw, binnen de werkzaamheden van IMAGO, is de osmosische glaswasinstallatie. Dit geavanceerde systeem kan in sommige gevallen de hoogwerker vervangen, dit met name op onverharde grond tot +/- 12,5 meter werkhoogte. 

In het kort: schoonmaakbedrijf IMAGO werkt en denkt puur vanuit de opdrachtgever. Hierdoor kunnen zij zich onderscheiden in kwaliteit en service voor een redelijke prijs.